?>

Wettermunt 18 9251 TJ BURGUM

€ 450.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op een uitstekende en rustige locatie, in een kindvriendelijke woonwijk in Burgum-West bevindt zich deze recent verduurzaamde half vrijstaande woning met o.a. deels vrij landelijk uitzicht, ruime stenen garage, 2e houten garage/schuur en diepe zonnige tuin. Het geheel is gelegen op een royale kavel van maar liefst 469 m² eigen grond.

Deze royale in moderne jaren ’30 stijl gebouwde woning is in 2003 traditioneel, degelijk en met hoogwaardige materialen gebouwd. In 2023 en 2024 is woning geheel verduurzaamd waardoor de woning nu over een groen A+++ energielabel beschikt!

De energielasten zijn zeer laag door optimale isolatie, de aanwezigheid van 12 stuks recent geplaatste zonnepanelen (400 WP) en hybride warmtepomp (2024).

Op loop c.q. fietsafstand vind je vele voorzieningen waaronder het winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en sportfaciliteiten.

Aan de achterzijde bevindt zich een royale zonnige tuin (ca. 20 meter diep) op het noordwesten met meerdere zonneterrassen, achterom, 2e garage/schuur en deels vrij landelijk uitzicht.

De brede oprit en ruimte naast de garage bieden ruim voldoende ruimte voor parkeren meerdere auto’s en/of aanhangwagen/caravan/camper op eigen erf. Daarnaast geeft de extra garage/schuur volop mogelijkheden en is ideaal voor beroep/berdrijf aan huis of de hobbyist!

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, ruime zonnige woonkamer met warme massief houten vloerdelen, erker en deels vrij groen landelijk uitzicht, open keuken met plavuizenvloer en nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, ruime uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, tuindeur en doorgang naar royale garage met achter-entree

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en vaste kast, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer, complete, lichte en ruime badkamer met douche, vrijdragend toilet, wastafel en mogelijkheid voor plaatsen ligbad.

2e verdieping: vaste trap naar zeer ruime en afgewerkte zolderverdieping met laminaatvloer en mogelijkheid voor realiseren van extra (slaap)kamer(s).

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 450.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2003
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte144 m²
Perceeloppervlakte469 m²
Woning Inhoud500 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA+++
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen