?>

Van der Walstrjitte 2 9251 RH BURGUM

€ 385.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op gewilde, privacy volle en zonnige woonstand bevindt zich deze half vrijstaande woning met o.a. vrijstaande garage (van 7 x 4 m. met spouwmuren!) en ruim vrij uitzicht vanuit de woonkamer.

Deze keurig onderhouden woning is in 1995 traditioneel en degelijk gebouwd, nadien uitgebouwd (bijkeuken) en de afgelopen jaren nagenoeg geheel gemoderniseerd en verduurzaamd. De woning is in 2021 voorzien van een nieuwe moderne inbouwkeuken, nieuwe groepenkast en luxe modern sanitair.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een HRE CV combiketel en de woonkamer is eveneens voorzien van sfeervolle houtkachel. Verder is er uiteraard sprake van isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie. Mede door duurzame energieopwekking van een 9 tal zonnepanelen (2021) zijn de energielasten laag, de woning beschikt dan ook over een groen A energielabel!

Het buitenschilderwerk is in 2023 uitgevoerd.

Rondom de woning heeft men de beschikking over een zonnige en ruime tuin op het zuiden met veel privacy, meerdere terrassen en een knusse veranda/overkapping. Het geheel is gelegen op een mooie ruime kavel van 351 m² eigen grond. Zowel op de brede oprit aan de achterzijde als aan de voorzijde van het perceel is volop ruimte voor parkeren meerdere auto’s en/of bijvoorbeeld caravan of camper.

Op loop/fietsafstand vindt men het centrum, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en overige voorzieningen. De ligging nabij meerdere speelvelden op kindvriendelijke en rustige woonstand maakt dat de woning uitermate geschikt is voor gezinsbewoning.

Kortom deze instap klare en vrij gelegen woning met ruime garage en zonnige tuin is zeker een bezichtiging waard!

Begane grond: zij-entree, hal met massief eiken parketvloer en praktische trapkast, modern vrijdragend toilet (2021) met fonteintje, L-vormige woonkamer met massief eiken parketvloer, ruim vrij uitzicht en sfeervolle houtkachel, open keuken met massief eiken parketvloer en moderne
hoekopstelling (2021) v.v. vele inbouwapparatuur, uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, moderne luxe en complete badkamer (2021) met ligbad, inloopdouche, vrijdragend toilet, badkamermeubel met dubbele wastafel en elektrische vloerverwarming.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer, sauna, vrijdragend toilet met fonteintje, bergruimte en c.v.-opstelling, ruime 4e slaapkamer met laminaatvloer, tweetal dakramen en bergruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 385.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1995
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte351 m²
Woning Inhoud435 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen