?>

Tussendijken 43 9251 LX BURGUM

€ 650.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Stelt u zich eens voor; wonen op een idyllisch plekje in een prachtig gebied waar u alle voorzieningen binnen handbereik heeft en eveneens geniet van een prachtig uitzicht, van rust, ruimte en natuur. Het kan; op één van de mooiste locaties van Burgum, in het ‘oude’ Tussendijken, aan de
Tussendijken 43!!

Wij nemen u mee naar deze unieke plek aan de rand van Burgum grenzend aan prachtig bos. Hier staat een onder architectuur ontworpen vrijstaande woning met onder andere ruime stenen garage en 2500 meter grond tot uw beschikking.

“Tussendijken” is een zeer gewilde woonlocatie met vele voorzieningen zoals o.a. winkels, sportfaciliteiten, scholen etc. op loop-/fietsafstand. U kunt hier genieten van rust en ruimte!

De woning is in 1981 degelijk en traditioneel gebouwd, het sfeervolle karakter zijn kenmerkend voor deze woning.

Door de hoge raampartijen in de woonkamer geniet u de hele dag van het groene uitzicht die deze plek u te bieden heeft alsof u buiten aan het genieten bent van het zonnetje. De woonkamer is voorzien van tuindeuren waardoor u zo de tuin in kunt wandelen.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel (deels vloerverwarming) en de woonkamer is eveneens voorzien van een houtkachel. Verder is er sprake van (deels HR) isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie.

Door de inheemse planten en bomen sluit de tuin naadloos aan op de bosrijke en landelijke omgeving. In de tuin, welke op het zuidenwesten gesitueerd is, treft u meerdere gezellige zitplekken en diverse volwassen bomen, de tuin is echt genieten voor de buiten liefhebber.

Het geheel is gelegen op een kavel van maar liefst 2500 m² eigen grond en het perceel is grenzend aan bos, hier vindt u rust, stilte, ruimte en natuur! Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Laat ons u meenemen naar deze prachtige plek te midden van het Friese coulisselandschap, de sfeer moet u zelf proeven, dit is een BUITENKANSJE VOOR DE LIEFHEBBER!!

Burgum is de hoofdplaats van de gemeente (Tytsjerksteradiel) en telt ongeveer 10.000 inwoners. Het dorp beschikt over alle mogelijke voorzieningen zoals: voorgezet onderwijs, horeca, diverse winkels, vele sportfaciliteiten (o.a. overdekt zwembad) en bibliotheek etc..
De gemeente kent een fraai, afwissend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige
ruiter- en men routes vormen.

Op loop/fietsafstand van de woning is de Burgumer manage ‘De Mennoruif’ gevestigd.

Begane grond: voor-entree, ruime lichte hal met vide, toilet met fonteintje, slaap/werkkamer, zonnige sfeervolle woonkamer met houtkachel, tuindeuren en ruim groen en vrij uitzicht rondom, woon/eetkeuken met lichte hoekopstelling voorzien van div. inbouwapparatuur en veel kastruimte, tussenhalletje, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansl. achter-entree en doorgang naar ruime garage van ca. 29 m² met bergzolder en tuindeur.

De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van sfeervolle balkenplafonds en duurzame natuurstenenvloer met comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping: overloop met vide, 2 ruime slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers) met vaste kasten/bergruimte waarvan 1 met bedstede, lichte badkamer met dakkapel, douche, bad, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping: vlizo/schuiftrap naar bergzolder.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 650.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1981
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte148 m²
Perceeloppervlakte2500 m²
Woning Inhoud625 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen