?>

Torenlaan 36 9261 XA EASTERMAR

€ 295.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op gewilde locatie aan de rand van het pittoreske Friese dorpje Eastermar aan It Heechsân bevindt zich deze uitgebouwde en verduurzaamde vrijstaande woning met ruime stenen garage met kap en zonnige privacy volle tuin.

Het karaktervolle voorhuis is de ’30 jaren traditioneel gebouwd, goed onderhouden en is in de loop der jaren gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd. In 2004 is de woning aan de achterzijde royaal uitgebouwd.

Verwarming en warm water geschiedt door middel van een recente hybride warmtepomp in combi met HRE c.v. combiketel. Verder is de woning voorzien van isolatieglas, dak- en muurisolatie. Mede door duurzame energieopwekking van een 10 tal zonnepanelen (2022) zijn de energielasten zeer laag.

De garage van ca. 7 x 5 meter met zolder is in spouwmuren opgetrokken en ideaal voor de hobbyist! Aan de achterzijde vindt je een onderhoudsarme en privacy volle tuin met sfeervolle ruime overkapping (2018). De lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Het geheel is gelegen op een kavel van 308 m² eigen grond.

Voorzieningen zoals scholen, winkels, arts, fysiotherapeuten, sportfaciliteiten etc. bevinden zich allen op loopafstand.

Het sfeervolle watersportdorp Eastermar heeft verbazend veel winkels & bedrijvigheid voor een dorp op deze schaal en is een parel in de Fryske Wâlden, een eeuwenoud dorp, waar de rust en ruimte van weleer nog volop aanwezig zijn, gelegen in een uniek natuurgebied tussen de Burgumer Mar en de Leijen. Het dorp heeft nog volop voorzieningen. (o.a. slager, dorpssupermarkt met postkantoor, basisscholen, huisarts, kinder- en naschoolse opvang enz.) zie ook www.eastermar.nl.

De woning is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad,Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..

PS: De woning beschikt over een verouderd groen C energielabel uit 2020, toen was de woning nog niet voorzien van de nu aanwezige hybride warmtepomp en zonnepanelen.

Begane grond: achter-entree, ruime hal met laminaatvloer en vaste kastenwand met c.v.-opstelling, vrijdragend toilet, ruime nette en lichte badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en witgoed-aansluitingen, sfeervolle woonkamer met laminaatvloer en balkenplafond, open keuken met laminaatvloer, vaste (kelder)kast en moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, trapopgang naar verdieping.

1e verdieping: ruime overloop met groot dakraam, vaste kastenwand en ruimte voor bijv. werkplek, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met vaste kast.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 295.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte86 m²
Perceeloppervlakte308 m²
Woning Inhoud275 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen