?>

Swanneblom-strjitte 24 9288 AC KOOTSTERTILLE

€ 248.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede woonstand op zeer korte afstand van scholen en winkels bevindt zich deze uitgebouwde onderhoudsarme half vrijstaande woning met stenen garage en ruime blokhut met luifel.

De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met (HR++) isolatieglas. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en omstreeks 2014 is woning aan de achterzijde royaal uitgebouwd.

De onderhoudsvriendelijke achtertuin met groot zonneterras, ruime blokhut met sfeervolle luifel/overkapping en achterom is gesitueerd op het zuidoosten. Hier kun je volop van het zonnetje genieten!

Het geheel is gelegen op geen mooie kavel van 270 m² eigen grond en verder biedt de oprit voldoende parkeergelegenheid.

Voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, sportfaciliteiten, openbaar vervoer etc. bevinden zich allen op loop-/fietsafstand.

De woning is op slechts 10 minuten van de A7 gelegen met goede verbindingen naar o.a. de Randstad, Groningen, Heerenveen, Zwolle etc..

Kortom prima (starters)woning op kindvriendelijke locatie voor een betaalbare prijs!


Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en trapkast, vrijdragend toilet, zonnige woonkamer met laminaatvloer, uitgebouwde open keuken met nette lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, werk/speelhoek met laminaatvloer en schuifpui, ruime bijkeuken met achter-entree.

1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers, moderne ruime badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en designradiator.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 248.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1964
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte88 m²
Perceeloppervlakte270 m²
Woning Inhoud310 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen