?>

Raadsherenlan 46 9298 VK KOLLUMERSWEACH

€ 289.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie locatie in een kindvriendelijke en rustige buurt, bevindt zich deze goed onderhouden half vrijstaande woning met onder andere vrij groen uitzicht en ruime stenen garage.

De beschutte en zonnige achtertuin is onderhoudsarm, voorzien van groot zonneterras en speel/grasveld(tje). Je kunt hier lekker van het zonnetje genieten.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een recente HRE combiketel van 2023. Verder is de woning nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie. De woning is energiezuinig en beschikt over een groen A energielabel!

Het geheel is gelegen op een mooie kavel van 257 m² eigen grond en de brede lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Op loop/fietsafstand vind je alle dorpsvoorzieningen zoals bijvoorbeeld basisonderwijs, kinderopvang, enkele winkels, openbaar vervoer, sportfaciliteiten etc..

Begane grond: zij-entree, hal met laminaatvloer, modern vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige L-vormige woonkamer met laminaatvloer en ruim uitzicht over gemeentelijk groen, keuken met laminaatvloer en moderne opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met berg- en c.v.-ruimte, witgoed-aansluitingen en doorgang naar ruime garage van ca. 31 m².

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer, gemoderniseerde badkamer (2022) met inloopdouche, wastafelmeubel en vrijdragend toilet.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer en bergruimte, 4e slaapkamer met laminaatvloer en bergruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 289.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1991
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte112 m²
Perceeloppervlakte257 m²
Woning Inhoud430 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen