?>

Pastoriekamp 23 9251 CW BURGUM

€ 425.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Dit schitterende driekamerappartement met eigen parkeerplaats (in souterrain), separate berging, ruim zonnig balkon en prachtig vrij ruim groen uitzicht valt in notendop te omschrijven als; uniek en royaal!

In het groene deel van hartje centrum Burgum in het luxe en gewilde appartementencomplex ‘De Twilling’ vindt u op de 2e verdieping dit zeer fraaie en zonnige appartement van ca. 105 m² woonoppervlak met ruim balkon (ca. 8 m²) gesitueerd op het zuiden. Het complex is voorzien van een liftinstallatie en afgesloten parkeerkelder (souterrain) waarin iedere eigenaar zijn eigen privé parkeerplaats en separate berging heeft.

De Pastoriekamp ligt gunstig direct achter de levendige Schoolstraat met alle voorzieningen op steenworp afstand. Het centraal gelegen appartementencomplex is in 2003 gebouwd samen met het buurcomplex en wordt omgeven door groen. De appartementen verkeren in uitstekende staat van onderhoud door een actieve Vereniging van Eigenaren.

Dit comfortabele en zonnige appartement heeft door zijn hoekligging naast het ruime, groene en vrije uitzicht ook vensters aan de oostzijde van het appartement.

De centrale ligging, de aanwezige bedrijvigheid, vele voorzieningen en het ruime winkelaanbod maken Burgum tot een veelzijdige en comfortabele woonplaats. Het dorp ligt aan het Prinses Margrietkanaal tussen de Wijde Ee en Bergumermeer. Tussen bos en water, of op z’n Fries ‘wâld en wetter’!

Begane grond: Via de centrale hal en de galerij bereikt u de entree van het appartement, ruime hal met parketvloer en garderobe, royale zonnige woonkamer met prachtig ruim en groen vrij uitzicht, parketvloer, elektrisch bedienbaar zonnescherm en toegang tot het ruime op zuiden gesitueerde balkon, half open keuken met parketvloer en nette lichte opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en fraai duurzaam blad, 2 slaapkamers, nette lichte badkamer met douche, wastafelmeubel en bad, vrijdragend toilet met fonteintje, berging met technische ruimte en witgoed-aansluitingen.

In het souterrain bevinden zich een eigen berging, privé parkeerplaats en gezamenlijke fietsenstalling.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 425.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2003
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte105 m²
Woning Inhoud324 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA+
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen