?>

Minister van den Brinklaan 64 9251 JH BURGUM

€ 269.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede en kindvriendelijke woonstand met groen/vrij uitzicht over gemeentelijk groen, gelegen onderhoudsarme, ruime en verduurzaamde woning met zonnige achtertuin op het zuiden.

Deze goed onderhouden en gemoderniseerde woning beschikt over een fraai aangelegde groene achtertuin (ca. 9 meter diep) op het zuiden met achterom, meerdere terrassen en ruime stenen berging. De kaveloppervlakte bedraagt 153 m².

In de loop der jaren zijn onder andere de badkamer en keuken vernieuwd. Het geheel is strak afgewerkt en eigentijds ingericht.

De woning is geheel voorzien van kunststofkozijnen met deels isolatieglas, uitstekende dakisolatie (14 cm glaswol van 2020) en verwarming en warmwatervoorziening geschikt door middel van een recente HR c.v.-combiketel (2020). Verder is er sprake van duurzame energieopwekking en lage energielasten door middel van gebruikmaking van een 8 tal zonnepanelen (2022). De woning beschikt over een A groen energielabel!

Op loopafstand bevinden zich o.a. scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, huisartsenpraktijk, het uitgebreide winkelcentrum etc..

Begane grond: Begane grond: voor-entree, hal met vernieuwde groepenkast, toilet met fonteintje, zonnige strakke woonkamer met vrij/groen uitzicht over gemeentelijk groen, keuken met achter-entree en luxe moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, duurzaam blad en veel bergruimte.

De begane grond is voorzien van duurzame lichte massief eiken vloerdelen.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 ruime slaapkamers met laminaatvloer, gemoderniseerde nette badkamer met douche en wastafelmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar royale zolder met vernieuwd dakraam, recent goed geïsoleerde kap (14 cm glaswol isolatie van 2020), mogelijkheid voor realiseren extra (slaap)kamer(s) en witgoed-, berg- en c.v.-ruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 269.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1972
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte153 m²
Woning Inhoud420 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen