?>

Marijkepaed 53 9257 VB NOARDBURGUM

€ 350.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Aan de voorzijde vrij, in een kindvriendelijke en rustige woonwijk gelegen half vrijstaande woning met grotendeels geïsoleerde garage met carport/luifel, kantoor/werkruimte op de begane grond en zonnige achtertuin.

Deze zeer goed onderhouden woning is in der loop der jaren nagenoeg geheel gemoderniseerd en verduurzaamd. De woning is recent voorzien van HR++ (2024) en verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een HR CV combiketel van 2017.

Mede door duurzame energieopwekking van een 17 tal zonnepanelen (geplaatst in 2024) zijn de energielasten laag, de woning beschikt dan ook over een groen A+ energielabel!

Het buitenschilderwerk (en deels het binnenwerk) is in 2024 vakkundig uitgevoerd.

De zonnige en privacy volle achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en voorzien van een sfeervolle overkapping en meerdere terrassen zodat men de hele dag van de zon kan genieten.

Aan de voorzijde heeft men vanuit de woonkamer prachtig vrij uitzicht op een perceeltje weiland. Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid, de kavel meet 284 m² eigen grond.

De woning is landelijk gelegen aan de rand van het dorp doch op loop/fietsafstand van basisschool, supermarkt, openbaar vervoer (o.a. treinstation van Feanwâlden op slechts 8 minuten fietsen), sportfaciliteiten, bedrijfsplein ‘Plein 45A’ en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest.

Kortom: een woning die je zo kan betrekken!


Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naaronder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.


Begane grond: zij-entree, hal met laminaatvloer, vrijdragend toilet, zonnige L-vormige woonkamer met massief eiken vloerdelen en vrij uitzicht over perceeltje weiland, open keuken met luxe opstelling v.v. veel kastruimte, natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, berg- en c.v.-ruimte, witgoed-aansluitingen met werkblad en doorgang naar grotendeels geïsoleerde en verwarmde garage met plavuizenvloer, praktisch keukenblokje en tuindeur, multifunctionele kantoor/werkruimte van ca. 16 m² met plavuizenvloer.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met inbouwkasten en 1 met dakkapel, gemoderniseerde complete badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en vrijdragend toilet.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met bergruimte, ruime 4e slaapkamer met laminaatvloer en groot dakraam.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 350.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1991
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte128 m²
Perceeloppervlakte284 m²
Woning Inhoud475 m³
Kamers6 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA+
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen