?>

Marijkepaed 23 9257 VA NOARDBURGUM

€ 295.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Aan de voorzijde vrij, in een kindvriendelijke en groene woonwijk gelegen half vrijstaande woning met ruime garage en zonnige privacy volle achtertuin.

Deze degelijk en traditioneel gebouwde woning is onder andere voorzien van modern sanitair en een recente HRE combiketel van 2023. Verder is er sprake van grotendeels isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie.

De ruime houten garage meet 6 x 4 meter en biedt volop hobby- en opbergruimte.

Aan de voorzijde heeft men vrij uitzicht over gemeentelijk groen. Op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid, de kavel meet 284 m² eigen grond.

De zonnige, onderhoudsarme en privacy volle achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en voorzien van groot zonneterras en achterom. Je kunt hier heerlijk van het zonnetje genieten!

Intern is de woning in 2022/2023 geschilderd en gesausd doch extern heeft het schilderwerk wel wat aandacht nodig.

De woning is aan de rand van het dorp doch centraal gelegen en op loop/fietsafstand van basisschool, supermarkt, openbaar vervoer (o.a. treinstation van Feanwâlden op slechts 8 minuten fietsen), sportfaciliteiten, bedrijfsplein ‘Plein 45A’ en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest.

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer en praktische trapkast, vrijdragend toilet, L-vormige woonkamer met laminaatvloer en vrij zicht over gemeentelijk groen, keuken met laminaatvloer en nette opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met laminaatvloer, c.v.-ruimte, witgoed-aansluitingen en achter-entree c.q. tuindeur.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met inbouwkasten en bergruimte, gemoderniseerde badkamer met inloopdouche en badkamermeubel met dubbele waskom.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder (stahoogte in nok ca. 2.4 m.)

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 295.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1990
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte97 m²
Perceeloppervlakte284 m²
Woning Inhoud360 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen