?>

Lageweg 14 9251 JW BURGUM

€ 300.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op steenworp afstand van alle essentiële voorzieningen gelegen fraai appartement op de begane grond in het hartje centrum van Burgum!

Het ruime appartement heeft de beschikking over een eigen berging met een carport en een ruim terras waar men heerlijk buiten kan zitten.

Op zeer goede locatie, midden in het (winkel)centrum van Burgum, staat dit prachtige ‘begane grond’ appartement te koop. Het kleinschalige appartementencomplex, bestaande uit 8 appartementen, is in 2005 opgeleverd en voorzien van een lift.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit comfortabele appartement in het centrum van Burgum!

De centrale ligging, de aanwezige bedrijvigheid, vele voorzieningen en het ruime winkelaanbod maken Burgum tot een veelzijdige en comfortabele woonplaats. Het dorp ligt aan het Prinses Margrietkanaal tussen de Wijde Ee en Bergumermeer. Tussen bos en water, of op z’n Fries ‘wâld en wetter’!

Indeling
Entree complex d.m.v. eigen voordeur naar centrale (afgesloten) ruime hal met trapopgang, lift en brievenbussen.

Entree appartement: entree, hal met toegang tot berging/bijkeuken met witgoed- en technische ruimte, vrijdragend toilet met fonteintje, woonkamer met openslaande deuren naar het ruime (deels overdekte) terras, open keuken met moderne hoekopstelling voorzien van natuurstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur, ruime badkamer met ligbad, vrijdragend toilet, wastafelmeubel en inloopdouche, een tweetal slaapkamers.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 300.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2005
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte98 m²
Woning Inhoud310 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen