?>

Koaikamp 7 9254 EK HURDEGARYP

€ 275.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op mooie woonstand in ruim opgezette groene en kindvriendelijke straat vind je deze degelijk gebouwde en onderhoudsvriendelijke hoekwoning met o.a. stenen garage en zonnige privacy volle achtertuin.

Deze goed onderhouden woning is traditioneel gebouwd en in de loop jaren nagenoeg geheel gerenoveerd, gemoderniseerd en deels verduurzaamd. Er is sprake van nagenoeg geheel vernieuwde kunststof kozijnen met isolatieglas en muurisolatie. Verwarming geschiedt door middel van een HR c.v.-combiketel van ca. 2019.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een zonnige, privacy volle en onderhoudsarme tuin op het zuiden met groot zonneterras voorzien van zonneluifel en afsluitbare achterom. Eigen grond 206 m².

De bitumineuze dakbedekking van de garage is in augustus 2024 nog vakkundig vernieuwd.

Voorzieningen zoals o.a. speelveld, het centrum, scholen, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang, sportfaciliteiten etc. bevinden zich op loop/fietsafstand van de woning.

Hurdegaryp kenmerkt zich door haar vele voorzieningen als sportverenigingen, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), kinderopvangfaciliteiten en een uitgebreid winkelcentrum. Tevens beschikt het dorp over goede OV-verbindingen van zowel bus als trein.


Begane grond: voor-entree, hal met trapkast, vrijdragend toilet met fonteintje, zonnige doorzonwoonkamer met vaste kast en schuifpui, open keuken met gemoderniseerde hoekopstelling v.v. duurzaam blad en diverse inbouwapparatuur, aangebouwde bijkeuken met witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten, moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, separaat 2e toilet met fonteintje.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met c.v.- en bergruimte, ruime 4e slaapkamer met bergruimte en groot dakraam.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 275.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1971
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte125 m²
Perceeloppervlakte206 m²
Woning Inhoud400 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen