?>

Keapmanswei 8 9271 GJ DE WESTEREEN

€ 325.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

deze grotendeels gerenoveerde en recent uitgebouwde vrijstaande woning met diepe royale tuin.

De van oorsprong ’30 jaren woning is vanaf 2022 tot heden grotendeels (vakkundig) gerenoveerd, gemoderniseerd en royaal uitgebreid. Op meerdere onderdelen dient de woning nog aangepakt en afgewerkt te worden.

Bijna alle verouderde bijgebouwen zijn de afgelopen jaren gesloopt en in de achtertuin zijn veel bomen gerooid. Het ruime erf biedt volop mogelijkheden voor bijbouwen van bijvoorbeeld garage of kantoor/praktijkruimte (aan huis gebonden beroepen en bedrijven zijn toegestaan).

Het ‘oude’ voorhuis is o.a. deels voorzien van nieuwe kozijnen (begane grond), nieuwe dakkapel, nieuwe goten en vernieuwde dakpannen. De achter aanbouw is in 2023 gerealiseerd en geheel voorzien van vloerverwarming.

Verder is de woning grotendeels voorzien van HR++ beglazing, muur- en vloerisolatie en deels dakisolatie. Voor duurzame energieopwekking en lagere energielasten zijn er een 9-tal zonnepanelen (2023) geplaatst.

Op loop- en fietsafstand vind je de vele voorzieningen die het dorp te bieden heeft!

Aan de achterzijde heeft men een zonnige diepe en privacy volle tuin met meerdere (eenvoudige) terrassen. Op de lange oprit is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 890 m² eigen grond.


Begane grond: zij-entree, ruime hal met duurzame PVC vloer, kelder en vaste kasten (met witgoed-aansluitingen), ‘smûke’ voor- en achterkamer, luxe moderne en ruime badkamer (2023) met vloerverwarming, inloopdouche met relax Sunshower, vrijdragend toilet en wastafelmeubel met verwarmde spiegel, recent aangebouwde woonkeuken met duurzame PVC vloer voorzien van comfortabele vloerverwarming, c.v.-opstelling en ruimte voor nog naar eigen smaak te plaatsen keukenopstelling (alle leidingen qua elektra, water en riool zijn reeds aanwezig), bijkeuken/hal met duurzame PVC vloer, achter-entree en tuindeur, ruim vrijdragend toilet (nog af te werken).

De nieuwe achter-aanbouw is geheel voorzien van vloerverwarming en duurzame moderne PVC vloer.

1e verdieping: overloop met nieuwe kunststof dakkapel, 2 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met vaste kast.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 325.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1957
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte96 m²
Perceeloppervlakte890 m²
Woning Inhoud315 m³
Kamers4 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelD
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen