?>

It Oast 11 9284 TG AUGUSTINUSGA

€ 295.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede locatie aan de rand van het gemoedelijke dorpje Augustinusga bevindt zich deze uitgebouwde en verduurzaamde vrijstaande woning met ruime dubbele garage en zonnige privacy volle tuin.

Het karaktervolle voorhuis is omstreeks 1912 jaren traditioneel gebouwd, goed onderhouden en is in de loop der jaren gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd en voorzien van sfeervolle luifel.

Voorzieningen zoals basisschool, horeca en sportfaciliteiten bevinden zich allen op loopafstand.

Verwarming en warm water geschiedt door middel van een recente HRE c.v. combiketel van 2021. Verder is de woning nagenoeg geheel voorzien van HR++ isolatieglas (2023), vloer-, dak- en muurisolatie. De woonkamer, keuken, hal en slaapkamer op de begane grond zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming.

De dubbele garage van bijna 40 m² met zolder is ideaal voor de hobbyist!

Zowel de voor- als achtertuin zijn fraai ingericht en zeer goed onderhouden. De diepe achtertuin (ca. 18 meter diep) met veel privacy, meerdere terrassen en speel/grasveld voor de kleintjes is gesitueerd op het zuiden. Je kunt hier volop van het zonnetje genieten.

Het geheel is gelegen op een kavel van 377 m² eigen grond en de lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.


Dorp en omgeving

Het gemoedelijke dorp Augustinusga is landelijk gelegen en biedt prima dorpsvoorzieningen zoals een basisschool, horeca en sportfaciliteiten. Nabijgelegen zijn de grotere plaatsen Surhuisterveen en Buitenpost, waar je een uitgebreid winkelaanbod, een treinstation, openbaar vervoer, basisscholen en voortgezet onderwijs vindt. De A7 richting Groningen, Drachten en Heerenveen is binnen ongeveer 10 minuten bereikbaar.

Begane grond: voor-entree, hal met trapopgang, woonkamer met praktische trapkast, open keuken met moderne hoekopstelling (2021) v.v. diverse inbouwapparatuur, slaapkamer met tuindeur, ruime uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, vaste kast, spoelbakje, witgoed-aansluitingen, c.v.-opstelling en achter-entree, vrijdragend toilet met fonteintje, lichte badkamer met ruime douche en wastafelmeubel.

1e verdieping: overloop met vaste kast en kastenwand, 2 slaapkamers met bergruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 295.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte100 m²
Perceeloppervlakte377 m²
Woning Inhoud350 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen