?>

Ferlinge Stasjonsstrjitte 65 9271 CC DE WESTEREEN

€ 435.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede woonstand nabij de dorpsvoorzieningen vind je deze in gerenoveerde, gemoderniseerde en uitgebreide vrijstaande woning met royale zonnige achtertuin en ruime garage met kap.

De van oorsprong ’30 jaren woning is vanaf 2006 vakkundig gerenoveerd, gemoderniseerd en royaal uitgebreid.

Het ‘oude’ voorhuis is o.a. voorzien van nieuwe kozijnen, geïsoleerde gevels en nieuwe kap. De achter aanbouw is in 2006 compleet nieuw optrokken waarna er een royale en comfortabele (gezins)woning is ontstaan.

De woning is nagenoeg geheel geïsoleerd en verwarming geschiedt door middel van een HR combiketel, er is sprake van een groen C energielabel.

Op loop- en fietsafstand vind je de vele voorzieningen die het dorp te bieden heeft!

De aangebouwde stenen garage met grote zolder is in spouwmuren opgetrokken en voorzien van grote zolder, de begane grond meet ca. 50 m². Deze garage is ideaal voor de hobbyist maar ook geschikt voor de kleine ondernemer.

Aan de achterzijde heeft men een zonnige diepe en privacy volle tuin gesitueerd op het zuidwesten met meerdere terrassen, gras/speelveld en houten berging. Je kunt hier heerlijk van de zon én de tuin genieten!

Op de recent gerealiseerde brede en lange oprit is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 824 m² eigen grond.


De Westereen is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, skeeler- en tennisbaan ect.) en watersportmogelijkheden met jachthaven.

Zie www.westereen-promoasje.nl voor meer info over De Westereen.


Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer en vaste kast, toilet, woonkamer met laminaatvloer en balkenplafond, ruime woonkeuken met plavuizenvloer, balkenplafond, praktische trapkast en modern ‘landelijke’ hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, multifunctionele tuinkamer met laminaatvloer en tuindeuren, gang met plavuizenvloer, nette badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, ligbad en witgoed-aansluitingen, ruime garage van ca. 50 m² met grote zolder.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, bergruimte en vaste kasten, 2e toilet met fonteintje, 4 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met inloopkast en 1 met vaste kastenwand.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime zolder (stahoogte).

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 435.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte142 m²
Perceeloppervlakte824 m²
Woning Inhoud650 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen