?>

Dokter B. Hornstrasingel 41 9251 AG BURGUM

€ 259.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op gewilde en kindvriendelijke woonstand, in ruim opgezette straat nabij vele voorzieningen en het centrum vind je deze goed onderhouden ruime woning met groen vrij zicht aan de voorzijde.

In de loop der jaren is deze fraaie (gezins)woning (groten)deels gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning is o.a. voorzien van deels vernieuwde kozijnen met HR++ isolatieglas, gemoderniseerde badkamer en aangebouwde ruime bijkeuken.

Verder is er sprake van spouwmuurisolatie van 2023 en beschikt de woning over een groen B-energielabel!

De woning is in 1997 uitgebreid met een praktische ruime bijkeuken.

Het geheel is gelegen in op steenworp afstand van centrum, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), openbaar vervoer, vele sportfaciliteiten (waaronder zwembad), kinderopvang en overige voorzieningen.

De onderhoudsarme achtertuin met meerdere terrassen, stenen berging en achterom is gesitueerd op het noorden doch voldoende diep om lekker van het zonnetje te kunnen genieten! Aan de voorzijde heeft men tevens de beschikking over een zonneterras met zonneluifel. De ruime kavel meet 208 m² eigen grond.

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, vaste kast en kelderkast, toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met massief houten vloerdelen en ruim groen vrij uitzicht, keuken met laminaatvloer en nette hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, aangebouwde bijkeuken met
plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 2 met vaste kasten/bergruimte, gemoderniseerde badkamer met inloopdouche en badkamermeubel.

2e verdieping: vaste trap naar ruime zolderverdieping met c.v.- en bergruimte, groot dakraam en mogelijkheid voor realiseren extra (slaap)kamer(s).

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 259.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1970
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte116 m²
Perceeloppervlakte208 m²
Woning Inhoud415 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen