?>

De Yp 42 9251 NA BURGUM

€ 250.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op vrije locatie in een kindvriendelijk en rustig (doodlopend) hofje vind je deze betaalbare en degelijk gebouwde hoekwoning met o.a. ruime schuur/garage, vrij uitzicht en parkeerplaats op eigen erf!

De onderhoudsarme zonnige achtertuin met zonneterras, houten berging, ruime schuur/garage (ca. 2.20 x 8 m.) en parkeerplaats is gesitueerd op het (zuid)westen. Je kunt hier lekker van het zonnetje genieten!

Aan de voorzijde heeft men vrij uitzicht over speelveldje en de achtertuin grenst aan autoluwe (doodlopende) openbare weg vanwaar je de parkeerplaats op eigen erf bereikt.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en verder is er sprake van deels isolatieglas, dak- en muurisolatie.

De woning verdient zowel intern als extern wat aandacht en liefde doch de vrije locatie en ruimte maakt dat zeker de moeite waard!

Het geheel is gelegen op een kavel van 229 m² eigen grond.

De ligging nabij het uitgebreide winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, sportfaciliteiten etc. is zeer praktisch. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand bereikbaar.

Kortom; op mooie, vrije en rustige woonstand gelegen woning met nabij vele voorzieningen!


Begane grond: voor-entree, hal met plavuizenvloer, toilet, woonkamer met laminaatvloer, ruim zicht op openbaar speeltuin(tje) en praktische trapkast, tussenhal met trapopgang, deels uitpandige keuken met laminaatvloer en nette eenvoudige opstelling, bijkeuken met houten vloerdelen, witgoed-aansluiting(en), achter-entree en bergzolder(tje) met c.v.-opstelling.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met wastafel, nette lichte badkamer met douche, 2e toilet, wastafel en witgoed-aansluitingen.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met bergruimte, 4e slaapkamer met bergruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 250.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1977
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte229 m²
Woning Inhoud375 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelD
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen