?>

De Wylch 4 9251 PB BURGUM

€ 429.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Luxe, Modern en Energiezuinig!

Op fraaie woonstand, in een rustige en kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Burgum en nabij vele voorzieningen vind je deze in nieuwstaat verkerende woning met royale achter aanbouw en zonnige privacy volle tuin.

Tussen 2022 en 2024 is deze degelijk gebouwde woning volledig en vakkundig gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. De woning o.a. volledig voorzien van nieuwe hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren en brede schuifpui die allen voorzien zijn van triple HR+++ isolatieglas, nieuw groot dakraam en nieuwe kunststof boeidelen en Red Cedar gevelbekleding.

Zowel de plafonds van de begane grond als de verdieping zijn vernieuwd en geïsoleerd, de plafonds en wanden zijn allemaal opnieuw gestuct, al het sanitair is vernieuwd, de gehele achter aanbouw is opnieuw opgetrokken en strak afgewerkt. Er is een luxe moderne keuken geplaatst en de voormalige garage is omgebouwd tot ruime praktische en geïsoleerde bijkeuken/berging.

Verder is de woning op de begane grond voorzien van comfortabele vloerverwarming en is de groepenkast uitgebreid met onder meer krachtstroom. Voor duurzame energieopwekking zijn een 15 tal zonnepanelen (2022) geplaatst, de spouwmuren zijn opnieuw geïsoleerd en er is naast de aanwezig vloerisolatie bodemisolatie in de kruipruimte aangebracht. Deze luxe afgewerkte woning is energiezuinig en de woning is dan ook voorzien van een groen A energielabel.

De woning is door de uitstekende isolatietoepassingen en aanwezigheid van vloerverwarming ook uitermate geschikt voor eventueel toekomstig gebruik van warmtepomp.

Door de royale achter aanbouw meten de woonkamer en keuken samen maar liefst ca. 57 m². Het luxe kookeiland is nog niet afgemonteerd en kan eventueel naar eigen wens nog worden verplaatst.

De recent aangelegde strakke en privacy volle achtertuin met groot zonneterras en gras/speelveld is op het zuidwesten gesitueerd en onderhoudsvriendelijk. Je kunt hier volop van het zonnetje genieten!

Het geheel is gelegen in mooie brede en groene straat, in een ruim opgezette woonwijk aan het Prinses Margriet kanaal met veel groen en wandelpaden, op een kavel van 253 m² eigen grond. Op de eigen oprit is voldoende parkeergelegenheid evenals in de straat.

Het uitgebreide winkelcentrum en alle voorzieningen die Burgum biedt zijn gemakkelijk bereikbaar. Zeer nabij de woning vind je een speeltuintje.

Burgum biedt een uitgebreid winkelaanbod, vele sportvoorzieningen, prima openbaar vervoer, voortgezet- en basisonderwijs etc..

Kortom verrassend ruime, in nieuwstaat verkerende en onderhoudsarme woning met zonnige tuin gelegen op goede locatie!


Begane grond: voor-entree, hal met ruime kelder, modern toilet (2024), ruime woonkamer met ruim groen zicht in de straat, uitgebouwde royale keuken (2024) met luxe moderne opstelling v.v. kookeiland en vele kwaliteits inbouwapparatuur (Siemens), ruime geïsoleerde bijkeuken/berging met witgoed-aansluitingen, tuindeur en dubbele (achter)entree deuren.

De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast, moderne luxe en complete badkamer (2024) met ligbad, vrijdragend toilet, ruime inloopdouche en wastafelmeubel.

De eerste verdieping is voorzien van moderne PVC vloerafwerking.

2e verdieping: nieuwe vaste trap (2022) naar royale zolder met groot nieuw dakraam, berg- en c.v.-ruimte en mogelijkheid realiseren meerdere (slaap)kamers.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 429.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1980
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte155 m²
Perceeloppervlakte253 m²
Woning Inhoud550 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: De Wylch 4

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy