?>

De Wal 59 9269 RB FEANWALDEN

€ 250.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Zoek je een sfeervolle, betaalbare én gerenoveerde vrijstaande woning op fraaie locatie?

Op gewilde, rustige en landelijke locatie te Feanwâldsterwâl bevindt zich deze sfeervolle rietgedekte woning met ruime houten schuur (ook geschikt als garage) en privacy volle tuin.

Deze knusse woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1915 en in de loop der jaren grondig gerenoveerd, gemoderniseerd en aan de achterzijde uitgebouwd. Het geheel is goed onderhouden en voorzien van nagenoeg geheel isolatieglas, dak- en muurisolatie.

Zowel het buiten als binnen schilderwerk is recentelijk nog uitgevoerd waardoor je deze woning zonder klussen kunt betrekken!

De zonnige, onderhoudsvriendelijke en privacy volle tuin met groot zonneterras is op het zuiden gesitueerd waardoor je hier volop van de zon kunt genieten! Op eigen erf is voldoende parkeergelegenheid en de ruime schuur zou je ook kunnen gebruiken als garage. De kavel meet 185 m² eigen grond.

Feanwâldsterwâl (www.feanwaldsterwal.nl) is een dorp gelegen in de prachtige Fryske Wâlden tussen Feanwâlden en Hurdegaryp aan klein vaarwater. De ‘Wâlsterfeart’ staat in open verbinding met het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild (zie voor meer informatie www.itfryskegea.nl).

Zowel het nabij gelegen Feanwâlden als Hurdegaryp beschikken over vele voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer (o.a. NS-station). De grotere plaatsen zoals o.a. Leeuwarden, Heerenveen en Groningen zijn goed bereikbaar. Binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden. Verder is Dokkum binnen ca. 15 autominuten te bereiken.


Begane grond: voor-entree, ruime hal met plavuizenvloer en vaste kasten, sfeervolle woonkamer met laminaatvloer, balkenplafond, vaste kasten en trapopgang, woonkeuken met laminaatvloer en nette lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen en achter-entree, gemoderniseerde badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, vrijdragend toilet met fonteintje.

1e verdieping: overloop met bergruimte, 2 tal slaapkamers met bergruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
PrijsPrijs op aanvraag
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte75 m²
Perceeloppervlakte185 m²
Woning Inhoud240 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen