?>

De Tunen 3 9256 HD RYPTSJERK

€ 485.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

MODERN, LUXE & ENERGIENEUTRAAL wonen op fraaie locatie!

Op rustige woonstand aan de rand van het dorp, nabij sportfaciliteiten en overige voorzieningen, bevindt zich deze in nieuwstaat verkerende half vrijstaande woning met o.a. groen vrij zicht, stenen garage, compacte carport en zonnige tuin.

Deze moderne woning is in 2020 duurzaam, onderhoudsarm en met hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt. Alle kozijnen en buitendeuren zijn van kunststof en de goten zijn van zink waardoor er geen sprake is van buitenschilderwerk.

Het betreft een uiterst comfortabele en degelijk gebouwde woning met een A+++ energielabel!

Deze energiezuinige en gasloze woning is uitstekend geïsoleerd en grotendeels voorzien van vloerverwarming. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een warmtepomp en door gebruik making van een 16 tal zonnepanelen is de woning volledig energieneutraal. De energielasten zijn zo goed als nihil!

Het fraaie metselwerk in combinatie met onder meer de strakke dakkapel aan de voorzijde zorgen voor een bijzondere en eigentijdse uitstraling van het geheel.

In de zonnige en groene achtertuin met achterom en groot zonneterras met sfeervolle overkapping/veranda is op het zuiden gesitueerd, hier kun je heerlijk van het zonnetje genieten! De kavel meet 286 m² eigen grond en op de brede oprit is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Het geheel is op een rustige kindvriendelijk locatie in brede ‘groene’ straat gelegen, aan de voorzijde heb je vrij uitzicht op gemeentelijk groen. Op loop- en fietsafstand vind je de dorpsvoorzieningen en openbaar vervoer (o.a. treinstation).

Ryptsjerk is een prachtige woonlocatie in het fraaie Friese coulisselandschap, je kunt er genieten van de rust, natuur en ruimte die het dorp je biedt met alle voorzieningen van de stad Leeuwarden binnen handbereik!


De inrichting is neutraal, eigentijds en in nieuwstaat waardoor je deze prachtige woning zo kan betrekken!


Begane grond: zij-entree, hal, vrijdragend toilet met fonteintje, ruime en zonnige L-vormige woonkamer met groen vrij uitzicht en schuifpui naar veranda/overkapping, open keuken met moderne speelse U-opstelling v.v. kwaliteits inbouwapparatuur en veel bergruimte, uitpandige bijkeuken met tuindeur, spoelbakje, witgoed-aansluitingen en doorgang naar garage met compacte carport/luifel.

De gehele begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming met moderne duurzame PVC vloerafwerking.

1e verdieping: overloop met PVC vloer, 3 ruime slaapkamers met PVC vloer, moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, vrijdragend toilet en vloerverwarming.

2e verdieping: vaste trap naar ruime zolderverdieping met berg- en technisch ruimte en mogelijkheid voor realiseren van 4e (slaap)kamer.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 485.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2020
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte140 m²
Perceeloppervlakte286 m²
Woning Inhoud510 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA+++
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: De Tunen 3

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy