?>

De Iken 59 9269 PR FEANWALDEN

€ 335.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op prachtige locatie aan de rand van Feanwâlden met ruim vrij uitzicht aan de achterzijde over het natuurgebied “De Houtwiel” bevindt zich deze verduurzaamde en onderhoudsarme hoekwoning met o.a. ruime houten garage, carport en extra hobby/bergruimtes.

Omstreeks 2006 is de woning aan de voorzijde uitgebouwd waardoor er nu sprake is van een royale entree/hal en praktische ruime bijkeuken. In 2011 is leefruimte op de 2e verdieping vergroot door het plaatsen van een brede kunststof dakkapel.

Het geheel is gelegen op een mooie ruime kavel van 352 m² eigen grond grenzend aan landerijen en natuurgebied. In de diepe zonnige achtertuin (ca. 13 meter diep) met meerdere terrassen en sfeervolle overkapping is het volop genieten van de ondergaande zon en 365 dagen per jaar van prachtige weidse uitzichten!

Zowel in de lange garage (meet ca. 7.5 x 3 m.) als op eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Deze modern ingerichte woning is nagenoeg geheel voorzien van onderhoudsarme kunststof en aluminium kozijnen met HR++ beglazing. Verder is er sprake van goede isolatietoepassingen (muur-, vloer-, kruipruimte- en dakisolatie) en verwarming geschiedt door middel van een recente pellet kachel (2020) alsmede een HR combiketel.

De huidig eigenaar heeft zeer lage energielasten mede door gebruikmaking van duurzame energieopwekking door middel van 14 zonnepanelen. De woning is voorzien van een groen B energielabel!

De woning ligt in een kindvriendelijke buurt, nabij speelveld, openbaar vervoer (o.a. treinstation), scholen, winkels, sportfaciliteiten, kinderopvang etc..

Feanwâlden betreft een dorp gelegen in de prachtige Friese Wouden aan klein vaarwater en de spoorlijn Leeuwarden-Groningen. Binnen 35 treinminuten bereikt u Groningen en binnen 15 treinminuten Leeuwarden. De “Feanwâldster Feart” staat in open verbinding met de unieke natuur- en recreatiegebieden "De Houtwiel" en "It Bûtenfjild".

Feanwâlden is verder gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

Begane grond: entree, ruime hal met plavuizenvloer en trapkast, bijkeuken met plavuizenvloer, praktisch keukenblokje, achter-entree en witgoed-aansluiting, modern vrijdragend toilet met fonteintje, tuingerichte woonkamer met massief houten vloerdelen, brede schuifpui en prachtig vrij weids uitzicht, open keuken met massief houten vloerdelen en moderne hoekopstelling v.v. duurzaam blad en diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast, nette gemoderniseerde badkamer met ligbad/douche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met dakkapel, werk/hobby-, berg- en c.v.-ruimte, slaapkamer met dakkapel, hobby/werkkamer met groot dakraam.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 335.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1979
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte132 m²
Perceeloppervlakte352 m²
Woning Inhoud410 m³
Kamers6 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen