?>

De Gentiaan 1 9271 LC DE WESTEREEN

€ 465.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Royaal, Energiezuinig en Multifunctioneel!

Zoek je een moderne half vrijstaande woning met vele EXTRA’S op een uitstekende locatie? Dan heb je nu wellicht je droomwoning gevonden.

Royaal, energiezuinig, praktijkruimte met eigen entree aan huis, deze moderne en strakke half vrijstaande woning biedt dit alles en nog meer!

De woning is in 2002 traditioneel gebouwd, optimaal geïsoleerd, nadien altijd keurig onderhouden en meet maar liefst een woonoppervlak van ca. 185 m² (incl. praktijkruimte)! Aan de voorzijde geniet je van een ruim vrij uitzicht in de straat.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HRE c.v.-combiketel van 2020. In de praktijkruimte (nu in gebruik als kapsalon) is sprake van vloerverwarming en koeling/verwarming door middel van airconditioning. Mede door duurzame energieopwekking van een 12 tal zonnepanelen (geplaatst in 2022) en aanwezigheid van zonneboiler zijn de energielasten laag. De woning beschikt dan ook over een groen A+ energielabel!

Het geheel is gelegen op een ruime hoekkavel van 385 m². Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen erf en een praktische berging/schuur. Aan de achterzijde vindt je een fraai aangelegde, onderhoudsarme en zonnige tuin op het zuidwesten met groot zonneterras, ruime vrijstaande schuur/berging en sfeervolle recent gerealiseerde overkapping/veranda.

Benieuwd naar deze prachtige en verzorgde woning met vele mogelijkheden? Maak een afspraak en ontdek de vele voordelen van wonen en werken op één plek of wellicht wil je de praktijkruimte anders invullen!

De Westereen biedt rust en ruimte in een landelijke omgeving, terwijl je toch binnen korte tijd in bijvoorbeeld Leeuwarden of Dokkum bent. De woning is schitterend gelegen, nabij het centrum, scholen, openbaar vervoer en sportfaciliteiten én biedt voldoende privacy.


Begane grond: zij-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fonteintje, royale en zonnige woonkamer van ca. 60 m² met laminaatvloer, erker, tuindeuren en ruim vrij en groen uitzicht, open keuken met laminaatvloer en speelse opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en duurzaam blad, ruime uitpandige bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, achter-entree en doorgang naar de aangrenzende praktijk/kantoorruimte van ca. 24 m ² met laminaatvloer (v.v. vloerverwarming), separate eigen entree, praktische pantry en berghoek/ruimte.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met inloopkast, 1 met vaste kasten en 1 met toegang tot balkon, complete en lichte badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en badkamermeubel.

2e verdieping: vaste trap naar recent gerealiseerde en strak ingerichte ruime zolderkamer met laminaatvloer en dakkapel, berg- en technische ruimte.

3e verdieping: vlizotrap naar bergruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 465.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2002
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte185 m²
Perceeloppervlakte385 m²
Woning Inhoud650 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA+
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: De Gentiaan 1

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy