?>

Buterwei 22 9271 EN DE WESTEREEN

€ 399.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede woonstand aan de rand van het dorp doch op loop/fietsafstand van vele voorzieningen, bevindt zich deze karaktervolle woning met aangebouwde stenen garage, vrij uitzicht aan de voorzijde en privacy volle tuin.

Het betreft een sfeervolle, goed onderhouden en onderhoudsarme woning geschikt voor meerdere doelgroepen.

Vanaf 2008 tot 2023 is deze karaktervolle woning vakkundig gerenoveerd, verduurzaamd, gemoderniseerd en royaal uitgebouwd zowel op de verdieping als op de begane grond. De woning is strak, comfortabel en eigentijds ingericht, (deels) voorzien van kunststof kozijnen, nieuwe technische installaties en verglaasde dakpannen.

Verder is de woning optimaal geïsoleerd, geheel voorzien van HR++ beglazing, muur-, vloer- en dakisolatie. Voor duurzame energieopwekking en lage energielasten zijn er een 12 tal zonnepalen (2023), een warmtepompboiler (2023) en op de verdieping elektrische verwarmingselementen geplaatst. De huidige eigenaren verbruiken slechts ca. 600 m³ gas per jaar (naast gebruik palletkachel).Er is sprake van een groen B energielabel!

De vele dorpsvoorzieningen waaronder winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer (trein & bus), horeca, jachthaven en sportfaciliteiten bevinden zich op loop/fietsafstand van de woning.

Aan de achterzijde heeft men de beschikking over een beschutte, privacy volle tuin en zonnige tuin met ruim terras en groot speel/grasveld. Verder is tuin recent onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt de ruime oprit ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De kavel meet 410 m² eigen grond.

De Westereen is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, skeeler- en tennisbaan ect.) en watersportmogelijkheden met jachthaven.

Zie www.westereen-promoasje.nl voor meer info over De Westereen.

Begane grond: achter-entree, bijkeuken met plavuizenvloer (v.v. vloerverwarming met witgoed-aansluitingen, technische ruimte en toegang tot ruime verlengde garage met luxe brede deuren en tuindeur, modern complete badkamer (2021) met ligbad, vrijdragend toilet, inloopdouche, wastafelmeubel en vloerverwarming, uitgebouwde tuingerichte woonkeuken met plavuizenvloer v.v. comfortabele vloerverwarming, tuindeuren en moderne luxe opstelling (2022) v.v. diverse inbouwapparatuur, zonnige en strakke woonkamer met laminaatvloer en vrij uitzicht, tussenhal met plavuizenvloer, kelder en trap naar 1e verdieping.

1e verdieping: ruime overloop met vaste kasten en 2e toilet, 4 slaapkamers waarvan 3 met laminaatvloer.

2e verdieping: vlizotrap naar vliering.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 399.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1936
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte117 m²
Perceeloppervlakte410 m²
Woning Inhoud475 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen