?>

Achterwei 36 9269 TP FEANWALDEN

€ 575.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

ROYAAL & MODERN wonen? Deze gemoderniseerde vrijstaande woning met maar liefst ZEVEN slaapkamers, garage en zonnige tuin biedt u dit!

Op fraaie en rustige woonstand grenzend aan gemeentelijk groen bevindt zich deze royale gerenoveerde en gemoderniseerde vrijstaande woning (woonoppervlak ca. 220 m²) met o.a. aangrenzende garage, ruime zonnige tuin en ROYALE carport van 6,75 x 6 meter, geschikt voor 2 auto’s en/of caravan/bus (hoog 2,40 meter).

Deze degelijke en royale woning is omstreeks 1978 traditioneel gebouwd als zogenaamde ‘Pastoriewoning’. De woning is in de afgelopen jaren nagenoeg geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. De volgende zaken zijn onder andere aangepakt: modernisering keuken, deels nieuwe kozijnen en HR++ beglazing, nieuwe (kunststof) buiten bekleding, Drowa vloerisolatie aangebracht, vernieuwen bitumineuze dakbedekking, plaatsing zonnepanelen etc..

De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater d.m.v. een HR c.v.-combiketel en is momenteel tevens voorzien van een hoogrenderende kwaliteit speksteenkachel. Verder is er sprake van (deels HR++) isolatieglas, muur-, vloer- en dakisolatie en voor duurzame energieopwekking maakt men gebruik van een 18 tal zonnepanelen (2020). De woning beschikt over een groen B energielabel!

Aan de zijkant van de woning heeft men een royale zonnige tuin op het zuidwesten met meerdere zonneterrassen, sfeervolle overkapping en houtopslag. De oprit en tuin zijn recentelijk aangelegd en er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De kavel meet een oppervlak van 844 m².
Het betreft een lichte zonnige woning door de zuidelijke ligging.

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (trein & bus) ect. bevinden zich op loopafstand.

Kom kijken en laat u verrassen door de ruimte en fraaie ligging!

Begane grond: zij-entree, ruime hal met garderobe, modern ruim vrijdragend toilet met fonteintje, ruime slaap-/werkkamer met ruimte voor het realiseren van bijv. een compacte 2e badkamer, tuingerichte woonkamer met rookkanaal, woonkeuken met tuindeuren en moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met witgoed-aansluiting, achter-entree, tuindeur en doorgang naar garage.

1e verdieping: overloop met vide, 2e toilet met fonteintje, 4 ruime slaapkamers waarvan 1 met vaste kasten en 1 met vaste kasten en toegang tot dakterras, gemoderniseerde badkamer met dakkapel, ligbad, douche, designradiator en badkamermeubel met dubbele wastafel.

2e verdieping: ruime overloop en een tweetal slaapkamers.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 575.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1978
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte220 m²
Perceeloppervlakte844 m²
Woning Inhoud700 m³
Kamers8 (7 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen